Studio22 (som er det samme som robertsfoto.no) drives av meg, Robert Tskhovrebov. Opprinnelig kommer jeg fra Sør-Ossetia, Kaukasus. Har alltid vært interessert i fotografi siden min bestefar var krigsfotograf under andre verdenskrig og interessen smittet sannsynligvis over. Mens jeg utdannet meg til sivilingeniør i Moskva tok jeg i tillegg utdannelse som fotograf. Bilder av mennesker er det jeg er mest opptatt av innen fotografi. Et godt portrett er bedre en tusen ord.

PORTRETT

Et godt portrett skal gi sterke sanseopplevelser – et øyeblikk frosset fast i tiden. Personen har en tydelig karakter, gjerne en sårbarhet, som skaper undring og ulike følelser hos betrakteren.

---

VÅR VISJON

Studio 22 er et fotofirma som jobber med kunstrelaterte prosjekter med mål om temautstillinger og mot spesielle kundegrupper innen reklame, portrett og brudefotograferinger.

Vi ønsker å formidle gode sanseopplevelser på et profesjonelt høyt teknisk nivå.

PROSESS

Vi benytter "planlagt improvisasjon", det vil si at vi planlegger fotograferingen nøye før opptakene begynner, men under fotograferingen er vi impulsive. Alt det tekniske er på plass. Vi gir gode instrukser før og under opptak, som igjen gir trygghet til modellen. Det levner ingen tvil om hva vi ønsker med bildene vi tar. Vi vet hva vi vil fortelle og hvordan, fordi han har erfaring og tillit til seg selv som fotograf. Robert er en energisk og kunnskapsrik person. Han er følsome, kunstneriske, effektive og målbevisste.

Etterarbeidet er et godt gjennomført håndverk til minste detalj. Ingenting er overlatt tilfeldighetene.

... Dette sier noen av våre kunder om oss.

INSPIRASJON

Inspirasjonskilder er mange. Heldigvis hjelper internett til å se mye fotografi. Det finnes mange dyktige fotografer i dag rundt om i verden. Hjertet mitt ligger imidlertid hos de gamle klassikere, da det ikke var mulig å "fikse" noe på datamaskinen i etterkant. Klassisk fotografi der et bilde forteller mer enn en film er mitt mål.